Co powiecie na chałkę z jajem, chrupiącymi szparagami i kremowym sosem holenderskim?
Oglądaliście na YouTube odcinek "DOŚWIADCZENIA KLIENTÓW CORAZ WAŻNIEJSZE"? Jeśli nie, koniecznie zobaczcie, bo jednym z gości jest kucharz Michał Toczyłowski. Odwiedziłem go na warszawskim Wilanowie w Cook Story by SAMSUNG. Co przygotował dla mnie i dla...
Zarządzasz klubem fitness? Krzysztof Pakulec pomoże zaprojektować ci proces sprzedaży!
Jeśli oglądaliście najnowszy odcinek vloga pt. "TRUDNE CZASY BRANŻY FITNESS", to wiecie, że ja i mój gość - Krzysztof Pakulec - obiecaliśmy Wam darmowy poradnik "SKUTECZNY PROCES SPRZEDAŻY W KLUBIE FITNESS". Poniżej dwa słowa, jak i gdzie można go za darmo...
Czy Huel będzie żywnością przyszłości?
Niedawno się chwaliłem, że nie jem mięsa. Dziś chwalę się ponownie - robię krok dalej i staram się wprowadzić do diety co najmniej 50% produktów wyłącznie wegańskich. Ma mi w tym pomóc... brytyjski Huel. Co to takiego ten Huel? Posiłek w...
Zakupy do domu? PEŁNA SIATA działa już pełną parą!
Irytują was kolejki przed sklepami? Polecam PEŁNĄ SIATĘ, która zrobi za was zakupy i dowiezie je pod same drzwi! Niestety wyłącznie na terenie Warszawy. Jak działa PEŁNA SIATA? Wystarczy wejść na stronę pelnasiata.com, a następnie kliknąć "Zamów...
Google, ale wy tak na poważnie?
To, że od kilku tygodni absurd w naszym kraju goni absurd, wie już chyba każdy. A raczej każdy, kto logicznie myśli. Nie wiem tylko dlaczego do tego absurdu dołącza... Google? Mam nadzieję, że pod tym wpisem za chwilę pojawią się komentarze, w których - czy to...
Jak restauracje powinny komunikować się w czasie pandemii? Szczegółowe wskazówki w darmowym poradniku!
"Nieefektywna reklama lub brak komunikacji restauracji w tym trudnym okresie, nawet jeśli lokal jest całkowicie zamknięty, prawdopodobnie okaże się błędem, który być może będzie decydował o Twoim być albo nie być po epidemii" - czytam w poradniku opracowanym...
Franciszek Georgiew, szef Social Tigers, podpowiada, jak wykorzystać w kryzysie zasięgi organiczne
W najnowszym, trzecim już odcinku vloga rozmawiam m.in. z Franciszkiem Georgiewem, czyli szefem agencji social mediowej Social Tigers. Franek - tak się bowiem do niego wszyscy zwracają - oprócz tego, że oprowadził mnie po biurze, to dał trzy wskazówki, jak...
Przepis na obiad z lubczykiem? Oto Spaghetti aglio olio prosto z książki Michała Toczyłowskiego
Jeśli oglądaliście pierwszy odcinek vloga, to wiecie, że spotkałem się z Michałem Toczyłowsim - młodym kucharzem i zaraz autor książek kucharskich. Mieliśmy nagrać odcinek extra, ale... nie jest to chwilowo możliwe, bo wszystkie studia kulinarne są zamknięte...
Wystartowała RadioSpacja.pl - comeback radia, które budziło mnie dzień w dzień jakieś 20 lat temu!
Wśród tych wszystkich katastroficznych newsów w TV i social mediach, pojawił się dziś jeden, naprawdę gorący news. Otóż... w sieci wystartowało radio, które ponad 20 lat temu kształtowało m.in. mój gust muzyczny! Nazywało się...
Pan Matusiak, czyli kto?
Godny przedstawiciel pokolenia Y. Od lat pomaga firmom w działaniach marketingowych - pracuje z przedsiębiorcami, menedżerami, prezesami. A wszystko w ramach agencji lowly, którą zarządza. Jest ponadto pomysłodawcą, wydawcą i redaktorem naczelnym magazynu "Customer Experience Manager" - pierwszego w Polsce magazynu o tematyce Customer Experience, wydawcą serwisu CASE STUDY, pomysłodawcą i współorganizatorem największej w Polsce konferencji X SUMMIT poświęconej tematyce Customer i Employee Experience oraz autorem i wydawcą zestawu warsztatowego Mapa Podroży Klienta. Prywatnie tata, wegetarianin, mól książkowy, miłośnik czerwonych, wytrawnych win, jazzoholik (i zarazem wielki fan brytyjskiego trębacza Matthew Halsalla) i od niedawna właściciel psa Jazzy.